martes, 16 de agosto de 2011

DIA 12 Escalera Arriba (Republica Dominicana)

Avui dia 16 d'agost, se celebra a Republica Dominicana el dia de la Restauració de la Independència. Fa 12 dies que estem instal·lats a la comunitat de Escalera Arriba, municipi d'Altamira. Les tasques que ens haviem proposat avancen a bon peu, i per sort la nostra salut i els nostres ànims son molt bons!!

Els tallers que ens haviem proposat amb els nens estan funcionant molt bé, i aquest any també hem pogut iniciar trobades de grup amb els joves i el adults de la comunitat que ens estan enriquint molt a tots. Les obres de l'esglesia avancen a bon ritme, amb l'esforç de tota la comunitat.




També hem tingut oportunitat de visitar las Cuevas de los Indios, una bonica excursió que ens van organitzar els joves de la comunitat! Un dia per a compartir i per a conèixer-nos millor els uns als altres!!!

Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquesta experiencia, una abraçada molt forta per a tots!!! i moltes forces a tota la gent del camp de treball de Paraguay!!!  esperem tornar a escriure ben aviat!!!!

Mimi, Sandra, Carla, Georgina i Alfons

No hay comentarios:

Publicar un comentario