martes, 7 de febrero de 2017

Concert solidari a Sant Gaietà Amic

 Ball de Lily Colman Carreta Guy
El concert organitzat per Amic a l' església de Sant Gaietà a Barcelona per a donar suport a les inundacions a República Dominicana amb el projecte #unagotadesolidaritat ha estat un èxit. Volem agrair als artistes que hi van col·laborar gratuïtament: Pamela i Lily Colmán, Rubén Darío González, a la Sra Antonia als P Teatins i a tot el públic per la seva generositat.
Pamela Colman interpretant el piano La Pamela va interpretar diverses peces de casa nostra i de Paraguai com  II Vals Melòdic  d'Albert Guinovart o Andaluza d' Enric Granados i altres de Paraguai com Ahendu nde sapukái de José Asunción Flores i Juego de niños de Jorge "Lobito" Martínez

Rubén Darío interpretant l' arpa paraguaya
 En Rubén Darío ens va fer gaudir  amb aquest instrument amb el que va interpretar algunes de les peces més propulars de la música de Paraguai com Recuerdos de Ypacaraí i Pájaro Campana, altres peces menys conegudes com Cascadas o Resurgir. Ens va sorprendre amb una selecció de Boleros donat que la finalitat del concert era solidari amb terres del Carib.

Lily Colman dansant Carreta guy


 El colofó a l' acte el va posar la dansa de la Lily acompanyada per l' arpa.
El nombrós públic que va gaudir de la música
  
Peça a  piano per Pamela Colman

                                         L' arpa paraguaiana interpretada per Ruben Darío González

No hay comentarios:

Publicar un comentario