domingo, 5 de agosto de 2012

Camps de treball República Dominicana 2012

Ja fa uns dies que va començar el Camp de treball. Escrivim des d'Altamira, des de casa les missioneres Leydis, Fidelina i Bianca, que sempre ens acullen, junt amb el Padre Carlos i l'Amaury, molt i molt be!!! Sense ells/es tot això no seria possible.

Aquest any el projecte és acabar la construcció de l'esgésia de la Comunitat de Pescado Bobo i pintar-la. De moment hi ha el "maestro d'obra" acabant l'obra i nosaltres aquesta setmana ja la começarem a pintar.
Al matí fem classes amb els nens, fem diferents activitats, classes de llengua, matemàtiques, manualitats, jocs... i a la tarda amb els adults. Amb ells fem classes d'alfabetització i alguna coseta de matemàtiques. També ve un grup de joves d'Haití que treballen a la comunitat, ells tenen ganes d'aprendre castellà amb nosaltres.

Algun dia les senyores del grup d'adults ens han convidat a ensenyar-nos a cuinar plats típics dominicanos.
Dos dies a la setmana aquestes activitats les fem a la comunitat del costat, la Lagunita. Els nens de Pescado Bobo sempre pugen amb nosaltres, tot i que ells pugen amb burro, mentre que nosaltres hem de pujar caminant durant 40 minuts amb una bona pujadeta...

Estem molt contents, la gent ens acull molt bé, ens cuiden molt! Els nens es fan estimar molt, sempre estan amb nosaltres molt alegres, sempre rient i molt contents. Està essent una gran experiència.

Ahir la Sandra va marxar, només ha pogut estar amb nosaltres 15 dies... i la veritat és que ja la trobem a faltar! Sandra, una forta abraçada des d'Altamira, gràcies per compartir amb nosaltres la gran persona que ets.

De tot cor, moltes gràcies a tots per formar part d'aquest petit gran projecte!


Mimi, Sandra, Alfons, Georgina, Sheila, Gemma i Carla


P.D: Una forta abraçada pels que han marxat cap a Paraguay, que tingueu un bon camp de treball!!











1 comentario:

  1. Des de BCN a tota la comunitat missionera que heu anat al camp de treball: un petit GRAN PROJECTE, que com el gra de mostassa creixerà. Per poder evangelitzar cal primer promocionar humanament i vosaltres ho esteu fent. Jo us acompanyo amb la pregària i us porto al cor. Que sigueu ben creatius i esperançats.

    Una abraçada fraternal d'un germà claretià.

    ResponderEliminar