martes, 14 de agosto de 2012

Festa final a Pescado BoboUn cop acabada la tasca a Pescado Bobo ja som a Altamira. Aquests dies els dediquem a  visitar les comunitats on hem estat altres anys, a explicar el projecte al campament de joves de la parròquia, a esperar la inauguració de l'església d' Altamira ... i amb les maletes fetes ... cap a Santo Domingo.


Els ultims dies han estat molt intensos : acabar de pintar la capella , la festeta final i el comiat dels nens i de les famílies.
Minorca pintant fins els nens van ajudar.  


Aurelio fent el dibuix del Sagrat Cor 

Compartint el soparet de comiat Francisca la nostra profe de cuina preparant unos verdes

Paola escrivint les postals que un dia rebran els socis d' AMIC 

Dissabte a la tarda  amb un ambient festiu vam inaugurar  les obres fetes a      l' església:    l' arrebossat i pintat de les parets, fer la calçada exterior, anivellar el terra. Es va beneïr      l' altar durant la  celebració de l' Eucaristia, molt emotiva i participativa.
Llavors va arribar el moment de donar protagonisme als nens : els petits amb “ vuelta y maroma” i un ball; els mitjans van cantar “ Que nadie” i els grans van representar contes tradicionals . Vam compartir el berenar i ens vam acomiadar emocionats amb un ….FINS L’ ANY VINENT
Eucaristia a la capella 

 MUCHAS GRACIAS A TODOS 


No hay comentarios:

Publicar un comentario